Logopediepraktijk Verdaat

Gesloten (do 09.00 - 18.00)

Toon openingstijden

logopedisten - Logopediepraktijk Verdaat - kaartoverzicht

Logopediepraktijk Verdaat

Logopediepraktijk Verdaat is een allround praktijk in Veldhoven voor alle leeftijden (kinderen en volwassenen) en alle logopedische stoornissen (o.a. stem, spraak, taal, gehoor en alle daarmee samenhangende communicatieproblemen).

We maken in de behandeling gebruik van de laatste nieuwe onderzoeks- & behandelmaterialen en software. We staan geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep. Hetgeen o.a. betekent dat we het aantal uren na- & bijscholing hebben gevolgd dat nodig is om geregistreerd te zijn. Tevens zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie & lid van een kwaliteitskring.

De cliƫnt staat steeds centraal. Er wordt goed bekeken wat wij kunnen bieden aan de client en alle betrokkenen in zijn/haar omgeving. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan een goede multidisciplinaire samenwerking door verslaglegging en overleg met verwijzende instanties zoals de huisartsen, specialisten (o.a. neuroloog, KNO-arts, kinderarts, tandarts) en eventuele andere begeleiders en/of behandelaars (zoals o.a. de fysiotherapeut, de ergotherapeut). Samenwerking met het audiologisch centrum. Bij een schoolgaand kind kan het ook gaan om samenwerking en overleg met de leerkracht en leerlingenbegeleiding.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Geen wachtlijst

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Logopediepraktijk Verdaat
Sele 21
5502NC Veldhoven

+31 (0)40 2538565

Deel deze pagina

Logopediepraktijk+Verdaat img