Helderop Logopediepraktijk

Helderop Logopediepraktijk

Logopediepraktijk P. Helderop is een allround praktijk die gericht is op het optimaliseren van communicatie. Communicatie kan verstoord raken op het gebied van de stem, spraak, taal en gehoor. De logopedisten van de praktijk richten zich dan ook op het opsporen, diagnosticeren, begeleiden, adviseren en behandelen van mensen (jong en oud) met stem, spraak, taal en gehoorstoornissen.

Door het volgen van nascholingen / cursussen is in de loop de jaren de allround praktijk veranderd in een specialistische praktijk op het gebied van afwijkende mondgewoonten, stotteren, stem, afasie, dysartrie, sensorische integratie, kinderlogopedie, eet- en drinkstoornissen bij jonge kinderen, lees- en schrijfproblematiek, schisis, hyperventilatie, dyspraxie, articulatiestoornissen etc.

Logopediepraktijk P. Helderop heeft vestigingen in Vlaardingen, Monster, Honselersdijk en Poeldijk. Er worden door ons cursussen logopedie en tandheelkunde gegeven. Ook geven wij workshops en lezingen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Helderop Logopediepraktijk
Burg de Bordesplein 10
3135HE Vlaardingen

+31 (0)10 4751781

Links

Website
-

Deel deze pagina

Helderop+Logopediepraktijk img