Logopediepraktijk Reeshof

Logopediepraktijk Reeshof

Logopedie Tilburg Reeshof is een dynamische, lerende organisatie. Een enthousiast team van 4 logopedisten biedt op een klantvriendelijke en professionele wijze logopedische zorg op maat.

Binnen onze praktijk worden diverse logopedische stoornissen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor, eten en drinken en adem behandeld.

De logopedisten volgen regelmatig bij- en nascholing om helemaal up to date te blijven en om verschillende specialisaties aan te kunnen bieden. Zo zijn we nu gespecialiseerd in Preverbale logopedie, OMFT (Orale Myofunctionele Therapie), Dyslexie, Sensorische integratie, Parkinson, Articulatie en Stemstoornissen. Wij streven er dus naar om ons zelf en de praktijk continu te ontwikkelen en verbeteren.

Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Waar nodig wordt er samengewerkt met de ouders, leerkrachten en/of andere betrokkenen om de therapie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ook heeft onze praktijk een samenwerkingsverband met Kindertherapiepraktijk De Vlieger. Dit is een praktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en logopedie. Op onze locatie aan de Warmondstraat in de Reeshof werken we samen met deze praktijk.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Bel me terug
  • Elke woensdag inloopspreekuur 10:00 - 11.00 uur
  • Online afspraak maken

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Logopediepraktijk Reeshof
Gendringenlaan 177
5043LX Tilburg

+31 (0)13 5705113

Links

Website
-

Deel deze pagina

Logopediepraktijk+Reeshof img