Logopediepraktijk Princen

Gesloten op donderdag

Toon openingstijden

logopedisten - Logopediepraktijk Princen - kaartoverzicht

Logopediepraktijk Princen

Welkom op de site van logopediepraktijk Princen

Mijn naam is Lydia Princen en ben in 1990 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Heerlen. Daarna heb ik de opleiding Spraak- en Taalpathologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen afgerond. Als enthousiaste, allround opgeleide logopedist heb ik gewerkt binnen een neurologische kliniek en vervolgens brede ervaring opgedaan binnen de vrijgevestigde praktijk.

Sinds september 2005 ben ik als zelfstandige logopediste werkzaam in mijn praktijk in het groene kruisgebouw in Roggel, gemeente Leudal. Regelmatig volg ik na- en bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de logopedie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici.

Binnen mijn praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen. U kunt voor alle voorkomende logopedische stoornissen bij mij terecht. Hierbij kunt u denken aan: taal-, spraak-, stem-, gehoor- en ademstoornissen. Daarnaast behandel ik ook eet & drinkproblematiek en afwijkende mondgewoonten.

In het belang van de cliënten hecht ik veel waarde aan samenwerking met verwijzers, andere disciplines, instellingen, scholen en organisaties.

Heeft u zelf stemklachten of bent u ongerust over de spraak-, taalontwikkeling of het mondgedrag van uw kind, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.15
maandagGesloten
dinsdag8.00 - 19.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdagGesloten
vrijdag8.15 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Logopediepraktijk Princen
Pastoor Schippersstraat 6
6088AV Roggel

+31 (0)6 21217100

Links

Website

Deel deze pagina

Logopediepraktijk+Princen img