Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks

Geopend tot 17.30

logopedisten - Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks - kaartoverzicht

Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks

Logopediepraktijk Oosterhout is een praktijk voor logopedie en preverbale logopedie. Deze praktijk werd in 1990 opgericht door Elna Derks, logopedist. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Met 25 jaar werkervaring binnen het logopedisch werkveld wordt professionele zorg geboden, specifiek afgestemd op u of uw kind.

Iedereen van jong tot oud kan in de praktijk terecht voor logopedisch onderzoek, advies en behandeling van problemen op het gebied van mondmotoriek, eten/drinken, communicatie, spraak, taal, (zang-)stem, adem en gehoor. Op deze website vindt u informatie over de praktijk, de verschillende logopedische problemen en de werkwijze bij het onderzoeken en behandelen van deze problemen. Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden, kijk dan bij Contact of Afspraak maken.

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en veranderingen in het vakgebied worden bij- en nascholingen gevolgd, is logopedie praktijk Oosterhout aangesloten bij een kwaliteitskring en wordt er deelgenomen aan een aantal landelijke werkgroepen.

Er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines (oa. huisarts, KNO arts, kinderarts, revalidatiearts, consultatiebureau arts, fysiotherapeut, diƫtist, leerkracht).

Elna Derks is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici en is geregistreerd als preverbaal logopedist bij de NVLF.

Logopediepraktijk Oosterhout is onderdeel van het Samenwerkingsverband LogosSymfonie. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal logopediepraktijken in de regio met als doel kennis te delen en kwaliteit te bevorderen.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks

  • Advies
  • Begeleiding
  • Behandeling

Openingstijden

Open
Sluit om 17.30
maandag8.30 - 17.30
dinsdag8.30 - 17.30
woensdag8.30 - 17.30
donderdag8.30 - 17.30
vrijdag8.30 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Logopediepraktijk Oosterhout Elna Derks
Groenewegplantsoen 11
4908DK Oosterhout

+31 (0)6 54388232

Deel deze pagina

Logopediepraktijk+Oosterhout+Elna+Derks img