De Graaf Logopediepraktijk

De Graaf Logopediepraktijk

Logopediepraktijk Neede is een allroundpraktijk, hetgeen betekent dat wij alle logopedische klachten op het gebied van spraak, taal, gehoor, stem en afwijkend mondgedrag behandelen.

Yvonne de Graaf is praktijkhoudster sinds 1984. Daarnaast heeft zij 9 jaar gewerkt in het speciaal onderwijs. Zij heeft gewerkt op het toendertijd VSO-MLK en ZMLK onderwijs. Vanaf 1993 werkt zij met veel plezier fulltime in de praktijk. Yvonne is lid van de Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ze neemt al tien jaar deel aan een kwaliteitskring in de regio en volgt daarnaast regelmatig bij- en nascholing. In Neede is er regelmatig contact met andere praktijken uit de eerste lijn.

Marianne ter Linden is sinds 1991 werkzaam in deze praktijk. Daarnaast werkt zij nog enkele dagdelen binnen het speciaal onderwijs. Marianne staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en is ook aangesloten bij een kwaliteitskring in de regio.

Wij werken met diverse problematieken van jong tot oud. Wij hebben beide tot nu toe diverse cursussen gevolgd. Op een aantal gebieden hebben wij ons verder bekwaamd:

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Graaf Logopediepraktijk

  • Advies
  • Begeleiding
  • Behandeling

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De logopedie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Graaf Logopediepraktijk
Becking 10
7161KA Neede

+31 (0)545 294871

Deel deze pagina

De+Graaf+Logopediepraktijk img